Widzę, że ucieczki personalne są popularne nie tylko wśród modów 8-)
No, ale do senda, bo prywate mam gdzieś.
Cytat
Deadi: czy to USADA kazała komuś się koksować?
czy USADA udowodniła LA koksowanie się w sposób w 100% jasny, sensowny i oczywisty? czy USADA jest dać 100% wiary w to, że raport jest w 100% prawdziwy? Gdyby USADA zadziałała po pierwszym wygramym TDF to dziś nie byłoby problemu, bo takich dyskwalifikacji było mnóstwo bez poważniejszych konsekwencji - patrz Albercik.
Kończąc i podsumowywując: mam gdzieś, was - zatwardzielców i klakierów USADA, wielkiej sprawiedliwości i czystości, a raportem USADA możnaby podetrzeć sobie tyłek gdyby był wydrukowany na velvecie. Jeżeli wam - fanom kolarstwa pasuje by współczesną ikonę kolarstwa pomiatało jakieś gówniane USADA w imię jakiś pieprzonych zeznań i opowiadań spisanych na desce klozetowej podczas posiedzenia to szczerze wam gratuluję, w sumie nie wiem czego, bo nie ogarniam tego. Na obecny stan moja polemika z raportem się kończy, swoje powiedziałem, zobaczymy co będzie dalej, ba co powie na to UCI. Jeżeli UCI na podstawie owych klozetowych zeznaniach odbierze siedem triumfów LA w TdF to te całe UCI i te całe kolarstwo zaniży się do poziomu deski klozetowej, a sponsorem wyścigu TDF 2013 będzie USADA.
PS. mikross, faktycznie - bardzo mądre i sensowne jest by przedsiębiorstwa nieświadome procederu prania brudnych pieniędzy miały upadać, przez mafię które owe brudne pieniądze wprowadzała na rynek prowadząć
legalne interesy z przedsiębiorcami. Kolejne gratulacje.