Co zabieracie do kieszonek?
Started By
Greg_Veinard
, 19 mar 2007 21:47
156 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 marzec 2009 - 16:55
dumal, Po co brać dętki i łyżki skoro się nie ma pompki :?
Ja za to biorę: dętka, łatki, pompka, imbus 5 i 6mm, skuwacz łańcucha, kasa, karta rowerowa pognieciona, telefon, zapasowa szprycha/y, klucz do szprych, bidon, czasami mp3. Ja się mi chce jeść to wpadam do sklepu gdzieś na trasie.
Ja za to biorę: dętka, łatki, pompka, imbus 5 i 6mm, skuwacz łańcucha, kasa, karta rowerowa pognieciona, telefon, zapasowa szprycha/y, klucz do szprych, bidon, czasami mp3. Ja się mi chce jeść to wpadam do sklepu gdzieś na trasie.
Gosc_kobrys_*
Napisano 26 marzec 2009 - 17:19
dumal, Po co brać dętki i łyżki skoro się nie ma pompki :?
![]()
Dorzuć jeszcze ze dwie cegły...albo pustaki...
Napisano 26 marzec 2009 - 18:14
xgarfildx, :mrgreen: dopalacz jak najbardziej.. daje kopa! Kiedys jak mi sie caly karnister kleju wylal na podloge to faza byla dobra! :roll: A tak na powaznie, to trzeba czyms szytke przykleic na poboczu jak klej troche sie za bardzo zeschnie ze starosci.
Napisano 26 marzec 2009 - 21:06
raczej ROWEROWKA !
Tirowki zostawmy TIROWCOM :-)
Zreszta tam gdzie ja jezdze nie ma TIROW i TIROWEK ( boczne drogi ).
Tak sobie mysle , ze u nas ( w Szwecji ) WCALE nie ma tirowek !!!
Tu jest takie prawo , ze prostytucja jest legalna , ale KUPOWANIE USLUG SEXUALNYCH nie... Czyli jak policja zlapie i udowodni , ze zaplacilies panience za fiku-miku , to TY masz problem.
To sa tak wyludnione wiochy , ze prawie nikogo nie ma ( za zakretem) !!
Ale PRZEZORNY ZAWSZE UBEZPIECZONY....
Tirowki zostawmy TIROWCOM :-)
Zreszta tam gdzie ja jezdze nie ma TIROW i TIROWEK ( boczne drogi ).
Tak sobie mysle , ze u nas ( w Szwecji ) WCALE nie ma tirowek !!!
Tu jest takie prawo , ze prostytucja jest legalna , ale KUPOWANIE USLUG SEXUALNYCH nie... Czyli jak policja zlapie i udowodni , ze zaplacilies panience za fiku-miku , to TY masz problem.
To sa tak wyludnione wiochy , ze prawie nikogo nie ma ( za zakretem) !!
Ale PRZEZORNY ZAWSZE UBEZPIECZONY....