Tdf 2014
Posted 13 July 2014 - 07:50
Prawda jest taka, że żaden tegoroczny występ Kwiatka nie mógł sugerować że dzisiaj nie potraci. W górach wciąż nie jest zbyt mocny.
To byl chyba najlatwiejszy gorski etap w tegorocznym TDF i juz notuje straty.Moim zdaniem nie wrozy to nic dobrego przed prawdziwymi gorami,ktore jeszcze przed nim.Sadzicie,ze ma szanse na miejsce w pierwszej 15 na koniec?
Myślę, że żeby załapać się do top15, będzie można sobie pozwolić nawet na około 30min straty do lidera. Wszystko tu sprowadza się do tego czy przydarzy mu się taki strzał jak na 3. etapie Romandii, czy nie. Jeśli nie - nie ma przeszkód. Jeśli tak - to będzie ciężko, szczególnie że różnice na tych miejscach będą ogromne i nie będzie możliwości wykorzystania swojego atutu - ITT.
Posted 13 July 2014 - 14:03
Prawda jest taka, że żaden tegoroczny występ Kwiatka nie mógł sugerować że dzisiaj nie potraci. W górach wciąż nie jest zbyt mocny.
Myślę, że żeby załapać się do top15, będzie można sobie pozwolić nawet na około 30min straty do lidera.
Chyba 15 tka nie jest szczytem marzeń Michała no ale takie widać są realia.
(Wczoraj wyglądało na to że .....Majka przez ciągnięcie go zarżnął lekko )
Posted 13 July 2014 - 21:20
Troche sie przy tym artystycznym wystepie poplul i posmarkal
Ale to moze byla czesc tego heppeningu...?
Posted 13 July 2014 - 21:28
Przed, wlanczal ukryty silniczek, po, jak logika wskazuje, wylaczyl go.
Moze ma witkie kolka, a kopyto ma na tyle zdrowe, ze mu latalo na prawo i lewo. To zeby tych watow nie tracic, otworzyl tyl.
Jadac w dol, raczej wolal miec hamulec zamkniety.
Posted 13 July 2014 - 22:15
Dziś to był tzw. happening ... po za tym że Martin pokazał klasę to zauważyłeś że NIKT nie chciał go złapać? :-D
Yyy, że co? Facet poszedł do przodu jak ich mieli na 30s i zrobił jak chciał.
Posted 14 July 2014 - 10:59
Przed, wlanczal ukryty silniczek,
Ta, włanczał włancznikiem :/
Boże, przecież to nawet nie jest zwykłe niechlujstwo, to jest kalectwo i prymitywizm językowy. Zalecam oprócz jeżdżenia na rowerze przeczytanie czasem jakiejś książki - może być i z obrazkami na początek. :/
- emilioni likes this
Posted 14 July 2014 - 16:23
Jak Martin odpuścił to byłem przekonany ,że nie utrzyma równowagi na rowerze...ale dał chłop ognia...Kwiatek jest mu winien duży browar , oby tylko to wykorzystał