Witam, Panowie nie szukajcie lakierników którzy malują samochody!!! bo malowanie ramy to całkiem inna bajka, i może co 10 lakiernik ma o tym jako takie pojęcie. Wystarczy wpisać w google ,,luxtech" jest to firma Pana Jarka Sienkiewicza który trudni sie naprawą ram carbonowych ale również ma w swojej ofercie malowanie ram i powiem że gośc robi to zawodowo profesjonalnie i niedrogo. Jesli chcecie cennik jego usług to proszę tu jest link i POLECAM !! bez obaw że coś bedziecie musieli po nim szlifować. Pozdrawiam http://jarek-lt-skle...a.blogspot.com/
Skorzystałem jeden raz z usług Pana Jarka i nie jestem zadowolony do końca. Rama pomalowana jest lekko mówiąc na odpierdziel. Prawdopodobnie nie była dobrze przygotowana przed malowaniem tj. podłoże jak i oczyszczenie z kurzu, co jest teraz widoczne gołym okiem. Do tego wg mnie pomalowana za gęstym lakierem i w za małej ilości w niektórych miejscach. Mam całkiem niezłe doświadczenie w nowoczesnej lakierni, więc wiem jak wyglądać powinna dobrze pomalowana rama. Poza tym termin realizacji dłuuuuuugo się przedłużył.