Przy okazji:
po polsku chyba powinno być raczej Winokurow.taki Vinokourov
Zangielszczanym słowiańskim nazwiskom ja mówię zdecydowane "nie".
Napisano 18 lipiec 2010 - 18:34
po polsku chyba powinno być raczej Winokurow.taki Vinokourov
Napisano 18 lipiec 2010 - 20:44
Napisano 18 lipiec 2010 - 21:08
Napisano 19 lipiec 2010 - 16:08
www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Napisano 19 lipiec 2010 - 16:15
Nie wierzę, że Contador nie wiedział o problemach Schlecka z łańcuchem - bardzo mi się taka postawa nie podoba :evil:
Napisano 19 lipiec 2010 - 16:20
W powtórce wyraznie widac, ze Contador nie spojrzał/nie chciał spojrzeć w bok co sie dzieje z rowerem Andyego, dopiero po przejechaniu kilkunastu metrów spojrzał się za siebie
Contador na mecie miał 39 sekund przewagi więc z zółtą koszulka od jutra pojedzie.
Ale będzie grzmiało w prasie/tv, czy miał poczekać czy nie powinien i dobrze zrobił jadąc dalej, jak myslicie?
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Napisano 19 lipiec 2010 - 16:22
W powtórce wyraznie widac, ze Contador nie spojrzał/nie chciał spojrzeć w bok co sie dzieje z rowerem Andyego, dopiero po przejechaniu kilkunastu metrów spojrzał się za siebie
Contador na mecie miał 39 sekund przewagi więc z zółtą koszulka od jutra pojedzie.
Ale będzie grzmiało w prasie/tv, czy miał poczekać czy nie powinien i dobrze zrobił jadąc dalej, jak myslicie?
Powinien poczekać!
Nie wierzę by się przez radio nie dowiedział o tym łańcuchu ;-)
Napisano 19 lipiec 2010 - 16:26
Napisano 19 lipiec 2010 - 16:31
Napisano 19 lipiec 2010 - 17:04
Napisano 19 lipiec 2010 - 17:44
Po co Contador miał czekać? Była okazja, więc wykorzystał ją.
Napisano 19 lipiec 2010 - 17:57