Taki wielki to problem? Jak tylko wejdzie do sprzedaży, pojawią się pewnie silikony na całe urządzenie. Nie wiem jak ty, ale jak, przez lata jeżdżenia we wszystkich warunkach na szosie i przełaju, nie przypominam sobie bym upierdzielił garmina w sposób szczególny od dołu.
Pojawiła się dzisiaj aktualizacja odnośnie ant+ już został 'włączony' i działa.
Hammerhead Karoo
Napisano 09 styczeń 2018 - 20:18
Napisano 18 styczeń 2018 - 17:59
Jak wygląda temat? Zaczęli już szerszą wysyłkę, ktoś się orientuje? Dostali sztuki zwykli zjadacze chleba? Jak byłem u nich na fejsie to w komentarzach tam ostra gówno-burza jest :/
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Napisano 26 luty 2018 - 18:29
I jak, masz już?
DC Rainmaker wrzucił recenzję. Póki co wygląda mocno na "work in progress". Brakuje jeszcze mnóstwo funkcjonalności z innych urządzeń. Mnie odrzucił czas pracy na baterii, którym chwalą się ludzie w komentarzach. Min. 50% w 4h, 25% w 2,5h nie robi zbyt dobrego wrażenia.
Napisano 11 marzec 2018 - 09:08
Po prawie 2 tygodniach z Karoo, stwierdzam że jest ogromny potencjał i warto było tyle czekać. Co tydzień nowa aktualizacja, która eliminuje na bieżąco zgłaszane błędy. Części danych (temp, %nachylenia) wciąż nie ma, ale pojawią się wkrótce. Bateria daje radę, spadek podobny do Garmina 1000 i 820. Największym plusem jest ekran, który nawet w słońcu jest w pełni czytelny, dotyk jak w smartfonach, nic innego na rynku nie ma do niego nawet startu.
Napisano 11 marzec 2018 - 09:50
Sam byłem mocno nakręcony do karoo. W czerwcu zapłaciłem i dopiero w styczniu anulowałem.
- Prozor lubi to
Napisano 11 marzec 2018 - 22:24
Czekam, aż ktoś zaraz wyleci z tekstem, że Karoo zaburza mu aerodynamikę roweru xD.
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Napisano 11 marzec 2018 - 23:12
Poszedłem od skrajności w skrajność, po rezygnacji z karoo (Hammerhead jaja sobie zrobił zapominając o dźwięku) wziąłem wahoo bolt i jakoś te 2,2" dają radę.