Może złe kropki klikasz?
Posted 21 August 2022 - 19:13
Ile kosztuje subskrypcja Stravy?
Jak klikam Start Free Trial na www to podaje tylko ceny w dolarach (5$ mies i 60 $ rok).
Jak klikam w aplikacji mobilnej to podaje mi cenę w złotówkach - ok. 12 zł mies. i 150 zł rok.
Zatem kurs w aplikacji mobilnej nawet nie stał obok kursu oficjalnego.
Czy zależnie od tego, gdzie dokonam subskrypcji policzy mi inne koszty?
Posted 21 August 2022 - 19:16
W aplikacji mobilnej (ale tylko dla posiadaczy telefonów z Androidem lol) była ostatnio gruba promka. Może jest nadal?
https://www.pepper.p...a-roczna-561575
Posted 25 September 2022 - 13:53
Rzeczywiście pojawiła się oddzielna zakładka na jazdy wirtualne ale nie mam pewności czy zniknęły z ogólnych statystyk(?)
Tak czy siak to najwyższa pora je wywalić z ogólnego przebiegu, nie po to tyłek sobie odmrażam przez trwającą pół roku zimę żeby chomiki robiły większe przebiegi ode mnie w ciepełku i zaciszu domowym
Posted 25 September 2022 - 13:53
Rzeczywiście pojawiła się oddzielna zakładka na jazdy wirtualne ale nie mam pewności czy zniknęły z ogólnych statystyk(?)
Tak czy siak to najwyższa pora je wywalić z ogólnego przebiegu, nie po to tyłek sobie odmrażam przez trwającą pół roku zimę żeby chomiki robiły większe przebiegi ode mnie w ciepełku i zaciszu domowym
Posted 25 September 2022 - 15:35
Jazdy wirtualne powinny zostać w feedzie. W okresie przygotowawczym masa osób wykonuje potwornie ciężkie treningi na trenażerze i one wcale nie są przyjemniejsze ani łatwiejsze niż te wykonywane w terenie. Natomiast w łącznym czasie aktywności jak najbardziej powinny się liczyć.
Posted 25 September 2022 - 15:45
Tobie się wydaje, że jazda w mieszkaniu jest przyjemniejsza? Jedyna korzyść to brak konieczności walki z naturą ale jak dla ta korzyść kompletnie się bilansuje przy wszystkich minusach jazdy w domu, serio
Jak dla mnie kilometry w domu powinny zostać w statystykach, te kilometry to naprawdę marne pocieszenie za wysiłek włożony w mieszkaniu.
Posted 25 September 2022 - 15:52
Jedynie dystans na Zwifcie jest przekłamany. Na zwifcie przy danej mocy jadę z taką wirtualną prędkością, jaką w realu przy tej samej mocy osiągam ze wsparciem wiatru. W konsekwencji dystans zawsze wychodzi przekłamany. Ale dotyczy to raczej tylko jazdy po wirtualnym płaskim.
Posted 25 September 2022 - 15:59
Czas aktywności owszem, można zaliczać. Ale już liczenie wirtualnych kilometrów i przewyższenia do przebiegu rocznego to czyste oszustwo pokroju zaliczania ludziom wyzwania "Festive 500" robionego na trenażerze.
Miałem przez jakiś czas trenażer i zwifta więc wiem jak to wygląda i fakt, że zaliczał mi te kilometry do przebiegu rocznego był dla mnie nie do przyjęcia i mega źle się z tym czułem. Należałoby zrobić oddzielną klasyfikacje i tam to zliczać lub po prostu nie liczyć do aktywności "ride" aktywności typu "virtual ride". Już sama nazwa pokazuje, że to dwie różne dziedziny i nie wiem dlaczego są łączone w jedno... Tzn. właściwie to wiem - hajs płynący od zwifta
A co do feeda to powinno być to po prostu wybieralne - chcę widzieć lub nie. Średnio mnie obchodzą wirtualne jazdy znajomych niezależnie od tego jak ciężkie by nie były. Dla mnie interesujące jest to kto ruszył tyłek poza dom i co ciekawego z tym zrobił
Posted 25 September 2022 - 18:32
Tzn. właściwie to wiem - hajs płynący od zwifta
Ale od zwifta do stravy? cóż to za teorie spiskowe 😄😅
Dla mnie interesujące jest to kto ruszył tyłek poza dom i co ciekawego z tym zrobił
Taki dysonans mam bo dla mnie ruszyć się przy 0°C czy -10°C na rower też jest czymś więcej niż ruszyć się z biurka na drugi koniec pokoju do Direto zgarniając po drodze jedynie słuchawki, ale jak już jesteś na zewnątrz, to kilometry lecą sporo przyjemniej i łatwiej niż na trenażerze. Więc o ile doceniam wysiłek ruszenia się na zewnątrz zimą to doceniam też wysiłek wysiedzenia 1.5h na trenażerze. Dlatego dla mnie kilometry mogą się liczyć, nawet jeżeli są ciutkę naciągnięte 😀
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaStarted by wojtek123 , 21 Apr 2021 strava, stravit and 2 more... |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Started by fzski , 08 Feb 2021 GPS, komputerek, licznik, bryton and 1 more... |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Started by Gregory92 , 17 Oct 2019 strava, trening, ant+, Bluetooth |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieStarted by Born Ready , 15 Oct 2018 Strava |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówStarted by Born Ready , 02 Jun 2018 Strava |
|