Trening Podjazdów
Napisano 09 czerwiec 2018 - 13:32
Napisano 09 czerwiec 2018 - 14:03
mówię o takich koniach, oczywiście ironicznie... a po to, że takich lub podobnych znajdziesz we wszystkich większych cyklach na przodzie, nie ważne czy pojedziesz mazovie, kresowe, mazury czy co tam. Dla mnie jako takiego nooba to w zupełności wystarcza jako punkt odniesienia, dla Ciebie czy krzepusia potrzeba mistrza wszech czasów w życiowej formie, a tak naprawdę pewnie nigdy z aktywnym prosem z domowego podwórka nie będziecie mieli szansy wystartować.
Jak zluzujesz, to i przyjemność znajdziesz ze ścigania się z kimkolwiek.
do tego nie odpowiadasz na moje komentarze, tylko na te na które Ci wygodnie, więc ja passe
- beskidbike lubi to
Napisano 09 czerwiec 2018 - 14:21
Na przodzie czyli gdzie? Miejsca 1-3 na Giga gdzie strata kolejnego wyniesie 10 minut, czy raczej 10-30 na Mega ze stratą do zwycięzcy 10/15 minut? Jak to pierwsze, to masz właśnie odpowiedź, po zebraniu ich do kupy robi się prawdziwe grono hucznie nazwane TOP 20. Jak to drugie to niestety, jest nas setki. I w tej kwestii się własnie zgadzamy tylko nie wiedzieć czemu źle odczytujesz to co ja piszę.
A co do reszty wcale nie zaprzeczam, tak właśnie jest i znając swoje miejsce w szeregu głośno o tym mówię. I teraz jak sam widzisz, TOP10 lokalnego podjazdu za kioskiem pani Jadzi w Beskidach gdzie zawodnicy nie umywają się nawet do takich koni, absolutnie nie można nazwać żadnym topem, bo i co to za top 300/4? To dopiero środek tabeli chyba, że na na tym segmencie Magórkowym mamy takie nazwiska jak przedstawione, a na mikrej przełęczy w Karkonoszach dopiero na 6 pozycji widnieje Michaś Kwiatkowski.
Gosc_AdamKrz94_*
Napisano 09 czerwiec 2018 - 14:30
Napisano 09 czerwiec 2018 - 14:36
Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
Napisano 09 czerwiec 2018 - 14:43
A to tylko Kocierz, na Modre Sedlo w Karczkach Kwiato jechał prawie 30 minut (6 czas), jakim tempem nie wiem, to był jeden z kolejnych podjazdów. Ile zatem może pojechać amator mający 3,7W/340W, na góralu, przy wadze własnej 90kg i z dodatkowym plecakiem 8 czy 10kg? Niestety będzie miał niesamowitą stratę mimo, iż lokalny płaski ogórek zaliczy na bardzo fajnym miejscu (10-30).
mess, dokładnie o to chodzi także i mi. Nasz punkt odniesienia jest w TOP 1-3 lokalnego wyścigu mimo, iż sami do zwycięzcy stracimy tylko 6-15 minut. Nie możemy zatem to my być jakimś topem, nie z tymi mocami i możliwościami mimo, iż dla chłopaków z miejsc 100/400 tak może się pozornie wydawać. My tylko dobrze pracujemy, trenujemy, odżywiamy, walczymy by im dorównać co pewnie i tak nigdy nie nastąpi (wiek, waga, możliwości finansowe itd). Takie są realia. Czy robimy coś nadzwyczajnego czego ktoś inny by nie mógł zrobić? Nie, trzeba tylko trenować a 300/4 przy 77kg jest możliwe jak najbardziej dla wszystkich.
Napisano 09 czerwiec 2018 - 14:57
Arni, dnia 09 Cze 2018 - 13:43, napisał:
mess, dokładnie o to chodzi także i mi. Nasz punkt odniesienia jest w TOP 1-3 lokalnego wyścigu mimo, iż sami do zwycięzcy stracimy tylko 6-15 minut. Nie możemy zatem to my być jakimś topem, nie z tymi mocami i możliwościami mimo, iż dla chłopaków z miejsc 100/400 tak może się pozornie wydawać.
No właśnie o to chodzi, że ja nigdzie nie piszę i nie pisałem, że jestem jakimś topem. W ogóle się nie szufladkuję.
Napisano 09 czerwiec 2018 - 15:52
Mnie by lyknał mess na rozgrzewce, a jego ktoś inny, też na rozgrzewce tyle w temacie
Arni, dnia 09 Cze 2018 - 13:43, napisał:
na Modre Sedlo w Karczkach Kwiato jechał prawie 30 minut (6 czas), jakim tempem nie wiem, to był jeden z kolejnych podjazdów. Ile zatem może pojechać amator mający 3,7W/340W, na góralu, przy wadze własnej 90kg i z dodatkowym plecakiem 8 czy 10kg?
Rozumiem, że przedstawiłeś swój profil?
Gosc_DivisionBell_*
Napisano 09 czerwiec 2018 - 17:57
AdamKrz94, dnia 09 Cze 2018 - 12:09, napisał:
Porównujemy do granic ludzkich mozliwosci. Może mamy porównywać do pani Jadzi z warzywniaka? Po co sie oszukiwać.
Armstrong miał 480W Ullrich ponoć 500. Na progu.
Do innych amatorów, a nie gości którzy nic innego poza treningami nie robili i byli prowadzeni przez najlepszych trenerów, lekarzy i szprycowali sie środkami dopingującymi.
- mess lubi to
Dodaj odpowiedź