Raport USADA dot. L. Armstronga
Napisano 24 październik 2012 - 18:46
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 24 październik 2012 - 18:55
Naprawdę nie widzicie różnicy pomiędzy TYM a "zwykłym" koksowaniem?
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 24 październik 2012 - 20:16
Napisano 24 październik 2012 - 20:31
Co jakiś czas wypływa na wierzch , jak widać...kozioł ofiarny .
Ja rozumiem : dzisiaj wyścig , sikanko , 1-2 dni wynik jest i wszystko wiadomo ,a nie zawracanie dupy po 2-czy 5 latach , to jakaś dziecinada i żenada.
Cały czas trwa wyścig między tymi co projektują popędzacze i tymi co je wykrywają, a po środku jest ........ i tak non stop od momentu jak wyszlismy z jaskiń na ...szose.
Nick - to tylko biznes , i straty wliczone w zyski.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 24 październik 2012 - 22:32
Cytat
Amerykanin nie miał nigdy wyniku pozytywnego. Nie było bezpośrednich dowodów tylko słowne oskarżenia. Nie uważam to za sprawiedliwe. Uważam, że powinien odbyć się uczciwy proces. Nie można ukarać osoby, tylko przez słowne oskarżenia. Myślę, że Lance nie miał pozytywnego wyniku w całej swojej karierze, nigdy nie został ukarany. Bitwa jest stworzona w mediach i podaje się opinii publicznej szokujące informację , które są przeciw sportowcowi i chcące go ukarać.
Czy trzeba coś jeszcze dodawać? O ile wiem Sanchez nie miał zbyt wiele wspólnego z LA, więc jest jego sportowym przeciwnikiem, więc LA (rzekomo) pokonał go stosując doping. Przegrany Sanchez z kolarskim honorem broni go, bo broni także siebie i kolarstwa. Pokazuje to tylko jakim wielkim sportowcem jest Sanchez.
W zasadzie temat już się powoli wyczerpuje, karty na stole, pula już w kasie. W zasadzie sprawa jest już zamknięta i jedyne co pozostało LA to wytoczyć USADA prawdziwy proces sądowy o zniesławienie. Jeżeli tego nie zrobi to legenda TDF zostanie wygnana i całkowicie zeszmacona. Mimo wszystko dziwi bierność LA w stosunku do obecnych wydarzeń.
Napisano 25 październik 2012 - 07:09
Napisano 25 październik 2012 - 18:58
Lance był poprawny przez całą karierę. Merckx powiedział La Dernière Heure. "Co więcej on możne zrobić ? wszystkie kontrole, które zrobił - ponad 500 od 2000r. – były negatywne. Żadna z kontroli nie dostarczyła żadnych powodów, może Armstrong był uczciwy. Cała sprawa opiera się na świadkach, to głęboko niesprawiedliwe.
Jest już za późno. Jeśli zawodnik jest zaniepokojony wątpliwymi praktykami, to jego obowiązkiem jest powiedzenie o tym dla dobra innych."
A późnie przyznaje, że wpadł w pułapkę
Merckx wcześniej wyraził poparcie dla byłego zwycięzcy Tour jednakże z aktualnościami UCI, dożywotniej dyskwalifikacji w dodatku odebraniu siedmiu zwycięstw Tour de France, Belg pozostaje głęboko rozczarowany stanem sportu.
Wypowiadając się po oświadczeni UCI wydanym na początku tygodnia, Merckx, powiedział: ". Jestem chory, jedynie dla mojego sportu. Spotkałem Lance wiele razy, nigdy nie powiedział mi o dopingu, lekarzach lub innych rzeczach. Nie potrzebował zgłaszać się do mnie. , to jego problem, ale wpadłem w pułapkę. Jestem zdumiony nim, zwłaszcza po tym, co przeszedł. "powiedział Le Soir
Fajnie gdyby teraz Lance wydał jakieś oświadczenie, niech się przyzna i powie jak to z jego punktu widzenia wyglądało, chyba lepsze to niż totalna cisza. Każdy już wie, że doping był. A takie oświadczenie mogłoby mu pomóc w opinii publicznej.
Gosc_intel action_*
Napisano 25 październik 2012 - 19:36
http://eurosport.one...,wiadomosc.html
Napisano 25 październik 2012 - 19:47
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 25 październik 2012 - 21:26
A Greg na to: Get the fuck out McQuaid! You and Hein represent the essence of corruption!
Napisano 25 październik 2012 - 23:02
Lance, podpisze scenariusz, film zarobi 100 baniek i wtedy odda im te marne 12 baniek

Napisano 26 październik 2012 - 21:12
po prostu biorą dopóki nie wpadną, a jak wpadną to byle przepękać 2 latka i później już nie muszą się koksować, bo i po co ?
Gosc_Pegos_*
Napisano 27 październik 2012 - 10:54
Cytat
hehehe, właśnie CCC zatrudniło byłego (?!) koksa - Rebellina ... czyli generalnie rządzi kasa, i o to właśnie w tym wszystkim chodzi, o kasiurę !
po prostu biorą dopóki nie wpadną, a jak wpadną to byle przepękać 2 latka i później już nie muszą się koksować, bo i po co ?
wiesz po co? zapewne aby mieć bardziej otwarte drzwi do włoskich wyścigów
Napisano 28 październik 2012 - 19:40
Wszyscy ci kapusie powinni iść na odstrzał a z mojej strony jak będę z kumplami się wybierać pokibicować na jakiś wyścig i zobaczę któregoś z nich to będę się rzucał i zabierał rower
Gosc_Pegos_*
Napisano 29 październik 2012 - 09:54
Cytat
Cały ten raport to coś okropnego.Jak można tak wystawić swojego kolegę i po części bossa.
Wszyscy ci kapusie powinni iść na odstrzał a z mojej strony jak będę z kumplami się wybierać pokibicować na jakiś wyścig i zobaczę któregoś z nich to będę się rzucał i zabierał rower
A wiesz że większość z nich pokończyła kariery albo dostała bany po których i tak zapewne będzie koniec ich karier?
Napisano 30 październik 2012 - 22:45
Cytat
hehe, Lance zaćwierkał" : Alive and well in Hawaii.
:mrgreen:
W 3 min po tym poscie bylo ponad 3200 "lubie to" na facebooku

www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Dodaj odpowiedź