V max
Napisano 05 sierpień 2007 - 15:15
zawodowi sprinterzy pociskaja niekiedy na tarczach 54z + z tylu 11ka.
na prostych osiagaja gora 75km/h. (pewnie tez z powodu zmeczenia etapem te predkosci sa tak "niskie" ;-) ).
Napisano 05 sierpień 2007 - 15:33
owszem zdazalo sie isc w trupa, ale zawsze bylo albo pod gorke, albo pod wiatr i delikanie pod gore.
moze w tygodniu cos pokrece to sie obada ile wycisne.
Gosc_bula_*
Napisano 05 sierpień 2007 - 17:26
dodam że torowcy ścigają sie na bardzo krótkich dystansach
Napisano 05 sierpień 2007 - 19:19

Gosc_Anonymous_*
Gosc_bula_*
Napisano 06 sierpień 2007 - 11:17
Cytat
Jechac z taka kadencją poprostu sie nie da . Chyba że korby miały by długość 75 mm a nie 175 mm. Kolarstwo torowe z pewnych powodów jest mi bardzo bliskie i śmiać mi sie chce jak ktoś z uporem maniaka udowadnia że białe jest czarne.
No widzisz Arnoldzik zaczyna Pan myślec ! No troche przesada z tymi korbami:)
Napisano 06 sierpień 2007 - 17:02
Cytat
mój rekord to 98,5 km/h za renault kangoo na płaskim. pękłoby 100 ale koleżanka musiała troszkę przyhamowaći i już nie dałem rady podkręcić tych kilku km więcej...zabrakło mocy :mrgreen:
natomiast na wyścigu w górach zanotowałem 92,2 km/h na zjezdzie z "kapeli" koło złotoryi.przeżycia niesamowite :-P
znam znam , wrazenia niesamowite dzieki stromiznie nachylenia zbocza, pomijam fakt ze zbocze konczy sie nieprofilowanym przejazdem kolejowym ... ale moge sie mylic wyprowadz mnie z bledu zbocze o ktorym piszesz znajduje sie na trasie Legnica Zlotoryja - czy tez z drugiej strony Zlotoryja - Wojcieszow - Jelenia , na jedno i drugie mowia "kapela" z tym ze na to pierwsze czesciej "kaplica" ... kapela od strony wojcieszowa charakteyzuje sie stromym zjazdem posrod wielu mocno kretych serpentyn, jadac tam w grudniu 2005 roku zakladalem lancuchy na kola samochodu i wsciekalem dlaczego nie wybralem drogi przez Stary kosciol
podziwiam nonszalancje
Gosc_Anonymous_*
Napisano 06 sierpień 2007 - 22:09
Cytat
Milcz! lepiej jak masz zamiar kogoś obrażać. na tym koniec i nie mam ci juz więcej do powiedzenia , rozumiesz jedyny myślący człeku na tym forum.Cytat
Jechac z taka kadencją poprostu sie nie da . Chyba że korby miały by długość 75 mm a nie 175 mm. Kolarstwo torowe z pewnych powodów jest mi bardzo bliskie i śmiać mi sie chce jak ktoś z uporem maniaka udowadnia że białe jest czarne.
No widzisz Arnoldzik zaczyna Pan myślec ! No troche przesada z tymi korbami:)
Gosc_doktor_faust_*
Napisano 07 sierpień 2007 - 14:36
Napisano 26 sierpień 2007 - 13:16
[ Dodano: 2007-08-26, 14:24 ]
o, zobaczyłem fajną rzez, ktoś napisał że nie da się jechać z kadencją 179...
heh, da się, uwierz człowieku da się, spytaj torowca, tylko zawodowego, a nie amatora...
p.s. czy jest ktoś w polsce kto robi lepsze torówki niż orłowski? chodzi o samą ramę
Dodaj odpowiedź